Diensten.

Bij Vliesbehang Verwijderen bieden wij verschillende pakketten voor het eraf halen van vlies. Ontdek onze diensten en prijzen per m2.

Vliesbehang eraf halen

Je kunt door onze vliesbehang laten verwijderen vanaf €6 per vierkante meter. Ons team zorgt dan dat de muren behangvrij zijn en de ruimte schoon is.

Vliesbehang plakken

Wil je na het verwijderen opnieuw behangen? Dan kunnen wij je woning behangen vanaf €10 per vierkante meter. Dit bedrag is inclusief het behang en de lijm.

Vliesbehang schilderen

Wil je het behang helemaal afwerken? Dan kunnen wij je behang schilderen. Dit kan in enkele wenste kleur. Voor het verven van behang vragen wij €8 per m2.

Moeten wij nog je muur behangklaar maken?

Je ziet pas de staat van de wanden nadat je het vliesbehang hebt verwijderd. Het kan dus gebeuren dat je muur oneffen is. Deze kun je dus niet behangen! Het beste kun je dat de muur egaal stucen. Zo krijg je een prachtig resultaat.

Wat kan ik verwachten?

Vliesbehangverwijderen.nl is een dochteronderneming van Bouwsector Nederland. De bracheorganisatie voor erkende vakmannen.

100% Garantie op Behangvrije Strakke Muren

Vanwege onze tientallen jaren ervaring in de bouw, durven wij met zekerheid te zeggen dat wij de hoogste afwerking hebben. Buiten de hoogwaardige materialen die wij gebruiken zijn ook onze behangers echte vakmannen.

Wil je komende nieuwbouwprojecten op de voet volgen? Volg dan het laatste bouwnieuws bij Advies Nederland. Zij geven maandelijkse updates over projecten.

Krijg je ook een nieuwbouwwoning en wil je deze  door ons laten behangen met vlies behang? Dan kun je altijd bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven