Over ons.

Al tientallen jaren is www.vliesbehangverwijderen.nl wij een begrip bij nieuwbouw en bestaande bouw. De dochteronderneming van Bouwsector Nederland wordt gezien als het aanspreekpunt voor wandafwerking. Heb je vragen? Laat het ons dan weten..

Het Aanspreekpunt

Jaren geleden was er erg behoefte aan een centraal aanspreekpunt voor particulieren en vliesbehangers. Er moest een collectief komen die informatie kon geven over bouw gerelateerde onderwerpen. Er ontstond een online platform met specialisten op verschillende gebieden. Bouwsector Nederland!

Onze Missie

Je leest toch wel met enige regelmatig dat consumenten online op zoek zijn naar een vakman. Ze komen vaak uit bij behangers die achteraf toch niet het resultaat leveren wat ze in eerste instantie beloofde. Ons team besloot hier iets mee te doen. Bij ons huur je dus professionals in! 

Enkele Teamleden

Geert van Vliesbehang Verwijderen

Geert Hendrik

Directeur

Geert is het aanspreekpunt voor aangesloten behangbedrijven. Hij zorgt ook bij Behangservice ervoor dat aangesloten vakmannen hoogwaardige kwaliteit leveren

Luis van Vliesbehang Verwijderen

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis is heeft de dagelijkse leiding heeft over meerdere teams. Onze aangesloten behangers komen van scanbehang.nl en renovliesbehanger.com.
Sander van Vliesbehang Verwijderen

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Sander is als virtual assistant het eerste aanspreekpunt wanneer je een vraag hebt of een opdracht telefonisch wilt inplannen. Hij is zeer bekwaam en helpt je graag!

Wil je binnenkort je Woning Behangvrij Maken?

Samen met behangerafhalen.nl en behangrestenverwijderen.nl helpen wij woningbezitters door heel Nederland. Wil je onze hulp? Contact ons dan direct.

Scroll naar boven